Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ATHINA FAIR 2010 - Watches & Premium Brands

Φέτος θα πραγματοποιηθεί η τρίτη έκθεση ATHINAFAIR και ελπίζουμε να είναι η καλύτερη!


Αυτός είναι ο στόχος και η υπόσχεσή μας στο κοινό που αγαπάει την ωρολογοποιία και αγκάλιασε αυτή τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια.




Η «μικρή Βασιλεία σε μορφή Γενεύης», όπως τη χαρακτηρίσατε, η ATHINAFAIR 2010, σε πείσμα των δύσκολων οικονομικά καιρών, ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Palace, για να υποδεχθεί τους ειδικούς, τους μυημένους και μη φίλους της ωρολογοποιίας, που θέλουν να ανακαλύψουν το ρολόι, όχι σαν ένα status symbol -όπως παρεξηγημένα θεωρείται- αλλά σαν ένα δημιούργημα τέχνης με μεγάλη συναισθηματική αξία. Ένα διαχρονικό αντικείμενο με ψυχή. Γιατί αυτό στην πραγματικότητα είναι το ρολόι και σαν τέτοια θέλει να αναδείξει η ATHINA FAIR 2010 την ωρολογοποιία. Σαν μια τέχνη υψηλή και άκρως συναρπαστική, καθώς ενσωματώνει τεχνικές που άλλοτε ακουμπούν στην παράδοση και άλλοτε φλερτάρουν με την πιο ανατρεπτική πλευρά της καινοτομίας.




Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια σαν πείραμα -για εμάς- και εσείς το σφιχταγκαλιάσατε, δείχνοντας ότι ήταν κάτι που περιμένατε πολύ καιρό. Πέρυσι, η επιτυχία ήταν ακόμα μεγαλύτερη, με την προσέλευση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή και τους εκθέτες απόλυτα ευχαριστημένους από την παρουσίαση των προϊόντων τους. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει, καθώς μας εντυπωσίασε και συνάμα μας συγκίνησε, η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από την επαρχία και εδώ νομίζω ότι οφείλουμε να πούμε ένα διπλό «ευχαριστώ»!
Το πείραμα λοιπόν έγινε θεσμός και μοιάζει να καθιερώνεται σαν η μοναδική έκθεση στη χώρα μας που αναδεικνύει την ακαταμάχητη γοητεία της ωρολογοποιίας και φέρνει το κοινό σε επαφή με το μοναδικό αυτό αντικείμενο (το ρολόι), το ενημερώνει για την ιστορία και τις νέες τάσεις και το φέρνει σε επικοινωνία με τα brands όλου του φάσματος της ωρολογοποιίας, από τις Manufactures και τις εταιρείες Υψηλής Ωρολογοποιίας ως τα fashion brands.




Το 2010 αναμφισβήτητα θα είναι το 10 το καλό για την ATHINAFAIR. Με περισσότερη πείρα και ενθουσιασμό και κόντρα στους χαλεπούς, από οικονομικής άποψης, καιρούς που διανύουμε, η AthinaFair θα δώσει ένα βροντερό παρών, όχι με φανφάρες και υπερβολές, αλλά αναδεικνύοντας την ουσία της τέχνης της ωρολογοποιίας στην οποία κρύβεται και η ομορφιά της.



Έτσι, στις προθήκες του εκθεσιακού κέντρου HELEXPO Palace θα βρεθούν ρολόγια και μοντέλα για κάθε βαλάντιο, φύλο, ηλικία και style. Οι watch lovers θα έχουν το προνόμιο να ανακαλύψουν από κοντά τις πολλές και διαφορετικές εκδοχές του χρόνου, καθώς πολύπλοκοι μηχανισμοί, εξεζητημένα υλικά, vintage συλλογές, μοντέλα κύρους, αλλά και μοδάτες προτάσεις από το σύνολο των Manufactures αναμένεται να καλύψουν επί μακρόν το πολύπλευρο σύμπαν της σύγχρονης ωρολογοποιίας και να συναρπάσουν το αθηναϊκό -και όχι μόνο- κοινό.
Ακόμα, δεν θα λείψουν τα μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους και θα δουν για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στην AthinaFair, ενώ τα πολλά happenings και οι εκπλήξεις που αναμένεται να λάβουν χώρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.




ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ